pátek 31. října 2008

Tadydadyda!

Tenhle tyden byly prazdniny. Pro vsecky uplne. S vyjimkou studentu geoarchitektury... No je todlecto fer? Neni, tak. Kdyz clovek prisel na osmou rano do skoly tak to bylo uplne strasidelny, nikde nikdo jak v nakym apokalyptickym filmu, chybela uz jen takova ta valici se koule cehosi. Ale zas na druhou stranu nebyly zadny fronty na obede a to se pocita.

Jinak co se delo a nedelo. V pondeli sme meli dalsi kurz cestiny a chlapcum to - v ramci moznosti - docela jde. Teda ten jeden co nebyl na prvni lekci to nezvlada ale ti druzi dva celkem jo. No jo, jednou chybis a uz se to s tebou veze...

Novinka nejvetsi, rozhodla sem se ze budu uplne jako poctive sportovat a zacnu behat. Tak sem si nasla treninkovy plan pro zacatecniky a ted ho dodrzuju. Je to pohodka zatim, v prvnim tydnu clovek vpodstate jen rychle chodi ;) No uvidime jak dlouho mi to vydrzi.

V utery sme byli v ramci atelierove prace v Saint Agathonu jako ze na pozorovani. Ja teda nevim ale asi tem jejich postupum jen tak na chut neprijdu, vubec nevim k cemu to jako cele bylo. Meli sme malou mapku stredu mesta a chodili sme krizem krazem po nem a do mapky kreslili kde stoji jakej domecek a jestli je vobycejnej nebo nakej jako zajimavej. Druha skupinka pobihala zmatene kolem a merila sirku silnic metrem co mel jenom metr a treti skupinka sedela na namesti a zapisovala kolik lidi jakeho veku jakym zpusobem a kterym smerem projde kolem (mimochodem nikde nikdo...). Byla strasna zima a ja to podcenila a uplne sem zmrzla. Ale jinak vylet dobrej, no :)

Ve stredu prace na atelieru a memoarech, docela v pohode zas sem jen sedela a koukala co delaji ostatni. Vecer pak uplne vec - sla sem s nemeckymi kamaradkami do kina. Byla to jeste horsi blbost nez sem cekala, ale co, proste spolecenska udalost kino a tak sem zkratka sla. No jo jenze se uplne rozprselo behem filmu uplne jako uplne az se reky valily po silnicich tak sme jeli busem domu ale stejne sem cela mokra jak mys prisla.

Ve ctvrtek... sem sla na Présidence. Pac mi poslali dopis ze muzem jet jako my Erasmaci na nakej vylet v prosinci do Quimperu s koktejlem v cene a ja samozrejme chci ale clovek se musi jit prihlasit nejdriv. A jak trubka sem tam hrozne dlouho cekala ale bavil me tam malej cernousskej chlapecek a tak to nakonec slo prezit.
Vecer takovej malej fête u Charlotte a sem se precpala bagetou se salamem a pak me bylo trochu blbe a zas sem nikomu nic nerozumela ale na to si zacinam zvykat.

Tot vse.

3 komentáře:

h-czech řekl(a)...

"..ale na to si zacinam zvykat." Tak bacha! Na fety u Charloty by sis mohla casem zvyknout moc!

baarita řekl(a)...

řeky se valily a ty s kamarádkami jste jely. Hm? :) na to, že nepíšeš čárky už jsem si taky zvykla. ;)
A co to bylo za film? s českými titulky předpokládám? :-)

hanka řekl(a)...

ha... byl tam jeste jeden spanel s namia, takze sme jeli :) a reky... no reky... opravim