středa 1. října 2008

Šrumec

Dnes sem mela uplne nabity den...
Rano sem jeste pred zacatkem skoly utikala na koleje, vyzvednout si klice a taky to tak nejak zaplatiti, ze. Vse se podarilo. A jelikoz sem mela jeste malinko casu tak sem se tam sla i znovu juknout. A jak se mi na poprve ten pokojicek zdal docela ok, tak najednou mi zacal pripadat uplne hrozny hrozny, depresivne maly a vubec. No tak uvidime, snad az si ho trochu zabydlim budou me pocity lepsi :) Take nake fotky poskytnu az po zutulneni, ted neni o co stat, verte mi.
Pak honem hura do skoly, trihodinova prednaska o ruznych namestich po cele francii a tak... No vydrzela sem davat pozor asi do pulky, pak uz to proste neslo a tak sem honila lelky.
Nasledoval obidek a prvni cast stehovani - zabalila sem jednu tasku, tu s hadrama a tak, a odtahla do noveho brlohu, to abych toho nemela pak najednou moc.
A odpoledne, velka udalost. Jela sem se starsimi spoluzaky - s tema co s nima jako chodim na atelier - do mestecka Saint Agathon, podivat se na vlastni oci na zadani ukolu. Mestecko je to takovy jako fakt stylovy, prava bretaň... Mame tam jakejsi nepeknej betonovej placek predelat na neco co bude lakat lidi. No dobry no, konecne neco aspon malicko tvurciho ci urba-architektonickyho, docela se na to tesim. Byli sme tam uplne moc dlouho, prolezli uplne vsechny ulicky a taky u starosty sme byli a dostali sme sampano a syrove keksiky.


Domu /respektive k Sarce/ sem se dostala az pred devatou, takze honem zabalit zbytek veci a hura hura do noveho pribytku. Tady se mi asi behem peti minut podarilo zprovoznit net (juch, ja sem tak sikovna :) a tak ted pisu tohle...

Posledni vec... jestli si Daso chtela soutezit v otazce zelenosti travniku, tak to sis devce vybrala spatneho soupere! :)

7 komentářů:

Vrátnej... no co! řekl(a)...

Tak Ať se v novém bydlišti líbí!
PS: Photoshop umí udělat z každého trávníku ten nejzelenější :)

Dášaša řekl(a)...

A do háje.Teď jsi mě možná dostala. Ale když ty máš trávu zelenější, tak já mám aspoň vodu mokřejší!!!

Dášaša řekl(a)...

A když soutěžit,tak soutěžit! Vyfotíme své pokoje a schválně,kdo má menší. Já když chci změnit úhel pohledu,tak se musím jít otočit na chodbu! Prostě mini provedení....ale o tom až zároveň s fotkama...

D'ave řekl(a)...

Ni Photoshop neprekona zelen takrka leprikonskou, jiz oplyva kraj Wiliama "bare-ass" Wallace...

mgkm řekl(a)...

Neboooj, až bude do tvého nového brlohu svítit zase sluníčko a ve flašce od pitíčka se bude usmívat kytka nebo nějaká větvička a minimálně na provázku budou nějaké malůvky, tak se ti tam zalíbí. Už teď je to lepší (?).

hanka řekl(a)...

hihi, dnes sem si koupila barevne spendlicky na nastenku a zlute odpadkove pytliky... hned je to tu veselejsi :)

baarita řekl(a)...

dyt jsi s ena něj tak těšila!!! jaktože je najednou malej a neútulnej? hlavně je tvůj.