neděle 12. října 2008

Jako kazdy tyden... vikend

Cele to zacalo patkem. Holky jely nakupovat do IKEI a pry ze jestli nechci taky. No byla sem tam pred tydnem, ale IKEU ja muzu porad :) tak sem rekla ze jo a vysledkem jsou tyto zmeny v mem pokojicku.


Hm... neprehanim ja uz to s tema koleckama?


V sobotu sem byla pozvana na obed k Tiphaine. Jako dobry by to bylo nebyt te odporne hnusne fuj cibule. Co na ni vsichni vidite ze ji furt cpete do vsech jidel? No? Pak jako bonus a prekvapeni - vylet k mooori :) Jakoze na sever, na pisecny plaze. Prijemne to bylo a tady mate ukazku.


Na veceri jsem pro zmenu ja pozvala Sarku. Podavaly se testoviny s kecupem a strouhanym syrem - chtela jsem v ni vyvolat nostalgickou vzpominku na studentska leta stravena na kolejich :) Povedlo se a sme pokecali trochu a nekdy spolem pujdem behat a na obed v menze taky.


Nedele a barbecue, to patri k sobe. Tentokrate u Melanie doma a nacpala sem se grilovanyma pareckama a bagetkama a taky to bylo fajn, ale ke konci sem si rikala ze uz mam tenhle vikend tech frantiku dost a uz me vubec nebavilo je ani poslouchat a pak se slo domu tak sem byla rada.




Co jeste stoji za zminku:
- potkala sem na ulici uplne pravyho Skota normalne v kiltu
- v Brestu se bezel nakej zavod bezeckej. Vsichni tam bezeli
- naci houmlesaci mi na ulici vnutili dve kyticky. Ze pry cadeau cadeau. Tak sem se chvili branila a nakonec si to vzala a pak sly kolem nake dve slecny a rikaji hej hej ty kytky sou ukradeny oni to ukradli a ukazaly mi ten obchod a sly tam se mnou a prodavaci to vsechno vysvetlily a on pry at si je necham. Hih, celou dobu od chvile co me ti typci oslovili az do konce v kvetinarstvi sem delala ze nerozumim vic nez sem opravdu nerozumela a tvarila se zmatene - tak mozna proto mi to dal :) Hej, free kytky, dobry ne?




Tenhle víkend byl taky poznamenan temahle malyma potvurkama kovovyma...


Konecne jsem shledla Wall-Eho :) a todlecto je primo genialni hra...
http://www.poparcade.net/swf/light-bot-2205.swf Kdo nezvladne level 10 je padavka.

14 komentářů:

h-czech řekl(a)...

LightBot na 199 pokynů, desátý kolo vyřešeno včera ve 4:07 středoevropského času :) další jsou sranda...

D'ave řekl(a)...

...koleckami!!! Jen tak dal, podle kolecek se prece pozna spravne Typ-Typ doupe...:)

Vrátnej... no co! řekl(a)...

Cibule je jako Zlobři... má vrstvy. Neodsuzuj ji...

h-czech řekl(a)...

...a cibule JE super.

baarita řekl(a)...

cibulka zlatavá, vonící, kouzelná, lesklá, mňam .)

hanka řekl(a)...

vite co si muzete se svoji cibuli...

hanka řekl(a)...

sem si rikala jaktoze nikdo si nehrajete s robutkem a nepredhanite se kdo ma lepsi skore... a ten odkaz byl nakej zprasenej. Tak sem to spravila a doufam ze ted uz teda jako se neco bude dit! :) Nezklamte me...

mgkm řekl(a)...

Ty kytky vypadaj na hyacinty a ty krásně kvetou a voní, tak se těš (tedy jestli to není nějaký francouzský druh cibule) 8)

baarita řekl(a)...

hihi :)

no já se zasekla v robůtkovi v tom ... 12? kole? nebo jaký to bylo číslo.... jak je tam ta STRAŠNÁ spousta modrožlutých políček... :( fňuk.

D'ave řekl(a)...

cibule po...seste(?)...asi. Je vsechno mozne, ale NENI super... Jedine jidlo, kde se da snist, je chilli pizza (hladove okno na Veveri naproti Ziznivemu papousku), a to jen proto, ze jeji chut prerazi to chilli...

hanka řekl(a)...

Dave diky za podporu :) Uz sem myslela ze tu jako anticibulacka zustanu osamocena...

helena řekl(a)...

jee, ted jsem si vzpomnela na chili party.. docela mi chybiii..

D'ave řekl(a)...

Tak moment, pro jistotu sem se probral fotkami(!) z chillifestu, ó ano, a Helci sem si na zadne nevsiml... Ze by ses schovala jak pred nami, tak Marovym objektivem?

hanka řekl(a)...

Taky sem si hned rikala ze tam teda rozhodne nebylo Helitko nase...