úterý 7. října 2008

ziju:)


ahoj ahoj,
zdravim z münsteru a predstavte si, ze ziju! omlouvam se, ze jsem se tak tajemne schovavala, ale je to k neuvereni - dnes jsem poprve na netu.. takze vsechny zdravim! mame tu proste lehce neprekonatelny problem s netem, tady musi byt vsechno ´in ordnung´, takze teprv dnes jsem dostala heslo na pristup do site - muzu se pripojit aspon ve skole.. (o netu na kolejich ani nemluve, jeste aspon 2tydny v nedohlednu).. proste sranda - co si clovek nevyridi sam (a navic v nemcine - jeste ze tu mam s sebou honzu, v bance bych byla docela nahrana..), tak proste nema.. vyuka k samostatnosti se vzdycky hodi:)
jinak skola dost sympaticka, mesto nadherne, historicke.. takze zatim spokojenost.. byli jsme s honzou v bonnu a dortmundu, pristi vikend do kolina.. skola se poctem hodin nijak nehroti, takze casu na vyletovani je dost (mame skolu jen od pondeli do stredy, proste pohodka)..
ted se mi asi nepodari shrnout vsechny tritydenni zazitky dohromady a navic se tesim, az si proctu blog (po 3tydnech!).. uz bych se mela na netu objevovat vic, aspon ze skoly, tak snad se s nekym potkam i online.. jinak par fotek: munster a skola - tu poznate podle zlutych kbeliku.. proste architekti:)
takze verte, ze ziju, spokojene a nemecky, a zas se ozvu:)

jo a malem bych zapomnela - uz jsme stihly dokonce navstivit i oktoberfest! sice jen munstersky, ale zato historicky vyznamny - mela jsem svuj prvni pravy nemecky maß (tuplak).. fotku dodam az priste, at se mate na co tesit:)

7 komentářů:

hanka řekl(a)...

No uz bylo na case... :)

h-czech řekl(a)...

AhoooJ!

Vrátnej... no co! řekl(a)...

"Spokojeně a německy" - To skoro zavání oxáčem...

D'ave řekl(a)...

az budes fotit ten Ma(kde je sakra to ostry "s"...)ß(HA!), postav ho vedle---treba---kyperske plachetnice, at mame meritko...

D'ave řekl(a)...

btw. smysl tech kbeliku mi asi unika, jedno reseni se jiste samo nabizi, ale v takovem stavu je jejich potreba dost nalehava, ale dostupnost krajne miziva... pokud teda Münsterarchitekturschulestudenten nepiji tak neutralne, jako Svycari...

helena řekl(a)...

kbeliky - proste to ozivuji, vyuziti jsem jeste nevidela, nastesti:) jinak jsou i pod verejnym osvetlenim v celem campusu, takze vecer jsou z nich krasne zlute lampiony..nocni foto ale zatim nemam..

Vrátnej... no co! řekl(a)...

slyšelas už o Vomitnících.... ó ano.