úterý 23. září 2008

Začátek tady v Brně

tak pisu i ja,jak to jakoze zacina v brne. takze. sem se prestehoval v nedelu sem do brna. po ceste se nakoupily potraviny. vzal jsem i dve flasky vina na zahajeni. ve sleve flasa za 60 kachli, takze jakoze dobry. a z tesca navic. no a vecer sme se divali na vecer na tema: pasivni domy. tak sme to sledovali,ale akorat sme na to meli blby pripominky a neposlouchali to moc. nejvic sme se smali kdyz tam jeden chlap spadnul. pili sme u toho ty hnusny vina, pak sme si skocili jeste na benzinku pro pivana. pak sme se divali jeste na Na plovarne s markem ebenem, a taky sme to akorat hloupe komentovali. shodli sme se,ze by to mel marek eben udelal vic zajimavy,ze by bylo dobry treba, kdyby se vzdycky s tim svym hostem porval. no,tak. a zitra do skoly. a zacatek s velkym V, pac jak sem sel do skoly,a nemel sem prukazku jeste,tak sem si sel do hraciho automatu na mendlaku koupit listky. a jak sem to tam ladoval tak za mnou pribehl typek od ceske televize s kamerou, ze proc si to kupuju kdyz je den bez aut. rikam ze sem to nevedel. tak on jestli muze udelat rozhovor a zavolal babu s mikrofonem. tak sme si stoupli pred automat a do televize:baba s mikrofonem: vy jste nevedel ze je dnes den bez aut a mhd je zadara? JA: no nevedel no. BABA S MIKROFONEM: takze ste si koupil normalne listky tady... JA: koupil no, pac nemam prukazku. BABA S MIKROFONEM: ale tak ty listky pouzijete treba zitra... JA: ano, anebo pro ne najdu nejake jine vtipne vyuziti... a baba se zasmala a konec rozhovoru byl. vecer to bylo v regionalni televizi na jednicce,tak sme to nahrali,tak sem dnes vecer hodim odkaz. jo a jeste je dobry, v prvni casti tech udalosti v regionech na sobe poldi zkouseli elektricky paralizer, a to je dobry, pac vzdycky zarvali a spadli, a do kamery pak na otazku jaky to vyvola pocity rikali, ze to cloveka donuti zarvat a spadnout.
No a tak sem z mendlaku sel do skoly na atas s koutmenem,ktery martina dvakrat prejmenoval na Zazvorku, nacez se zacal hlasite smat, kousnul Vratu do hlavy a zakricel ze si pripada jako kyperska plachetnice. Pak zvaznel, rekl Typliová, a pokracoval v urbanismu. no pak sme jeli na magistrat,kde sme se dozvedeli. no a odpoledne aplikovana chemie prednaska se Sebastianem Rabi Löwem, to je ten jak tenkrat prednasel o nivě a o tom ze nejvetsim nebezbecim jsou lapkové. tak tentokrat rekl ze nejvetsi hovada sou eskymáci, a ze by se nemeli jest,pac jsou nemocni nebo tak neco,ja sem to moc nechapal.
no a vecer byla zacatecni akce na uvitanou ve sklenence, nekdo sem urcite hodi fotky. no. zustali sme tam posledni s alcou jenikem a evickou palici a francouzama ktery honza ucil jedna dva tri ctyri pet, popelnik, pivo a vajgl. pak sme sli dom,sem zjistil ze evina segra bydli sto metru ode me,a ze to je barak od wiesnera s paradnim tocitym schodistem. spat sem sel ve tri. takze tak. mocny co?:) zdar

2 komentáře:

hanka řekl(a)...

Hej Miro tos prehnal, ne? Sedi doma na zadku a ma nejdelsi prispevek :))

Peťa řekl(a)...

a mohelník zhubnuuul. sme ho s pepkem
poznali až podle čela.... :))