úterý 23. září 2008

FURT TO JEDE

tak zaprvé sem v televizi!!! http://miratv.psota.org/ tak to vocekujte jak sem slavnej, mozna jsem mluvil trochu z cesty,nevim,uz si moc nevzpominam...
No a jeste dnes. proste. bohyne na chodbe v skole lakaly na CSOB na ruzne darky,jen sem sel kolem uz sem si vsiml veci zadarmo. no a jedna sla potom za nama, jestli nechcem si zahrat o darecek. Kompozice architektury s drapalem musela pockat. tak sme tam s kamilem lovili zlatou rybku z kyble na udici a vytahli sme ji! ja napoprve (jsem podvadel,sem se dival kde je ta ryba) a kamil napotreti. a vybrali sme si triko, jo a jeste propisku a energetak - rozhodne slabsi jak crazywolf. pak prisla jeste alče s jenou a oba chytili a jena deku si vzal a alca destnik. a museli sme ale vyplnit blbej dotaznik tak sem to vyplnil JMENO: Marek Šnyrch PRIJMENI: Lutín BYDLISTE .... a na prednasku o deset minut pozdeji vsichni s igelitkou CSOB. a pak mazec na prednasce. ctyri hodiny kompozice! mluvil o tom jak lidsky oko vidi a tak. a promital a posilal tri papiry, na kterych byly takovy opticky finty. takovy to: zakryj si jedno oko a divej se minutu na ctverecek vpravo, potom si strc tuzku do nosu, rekni au a uvidis sesty div sveta, coz je tusim usak v olomouci. no a my sme tam sedeli banda (jena,alca,kokesnik,honza korcak,chmelar a kamil) a delali sme voloviny samozrejme (jako celou dobu sme si krom toho hrali s kreativnimi draty ktere sme za pet kacek koupili ve vytvarnych potrebach). no a pak nas napadlo,ze nejakou tu optickou fintu drapalovi pridame. uz koncil,takze sme museli zabrat. no a pridali sme takovouto:)

text byl nasledujici: Divejte se minutu levym okem na pana Hrubeho pote se podivejte pravym okem na bujna nadra upnuta v petrolejove modri a uvidite pana Noveho.... a k tomu nalepene dva obrazky zname z me penezenky. No ale drapal to uz zabalil,zapomnel ty svoje hlavolamy v aule, tak sem za nim vybehl,chytl sem ho az v mohelnem patre. a nesl sem mu ty tri jeho zazloutle tvrde papiry s optickymi klamy a mezi nimi jeden cerstvy bily mekky papir, s nasim optickym klamem. v tu chvili to teda bylo padesat na padesat ale nastesti si to neprohlidl a supl to do tasky. takze za rok se maji decka na co tesit:) ( pokud teda na to neprisel Hruby, ktery pry po kazde drapalove prednasce rika: jardooo, puc mi ty hlavolamy, ja si to zase zkusim ... a jarda naprosto z cesty: aaaahooj... takze zatim celkem latku recese udrzujem


4 komentáře:

mira řekl(a)...

haa,to hje nasreup!:)

hanka řekl(a)...

Vzdyt tam vydavas jen jakesy nesrozumitelne zvuky...
I kdyz... cemu ja se vlastne divim? :)

Opticky joke dobry. Jinak ja mam porad v penezence toho Drapala :)

Vrátnej... no co! řekl(a)...

Hej, normálně nevěřím vlastním okám - ten týpek v černém, kterého tam kvůliva lístkům zpovídali s Mirou je můj kámoš ze Zlína Macho!

Inu svět je Malý a o náhody tu není nouze...

D'ave řekl(a)...

No fakt jo: sikovnej strih... klidne by se to mohlo jmenovat: "Ministerstvo skolstvi varuje: studium architektury zpusobuje toto:
... aneb Mira v peti vterinach"