pondělí 8. září 2008

prvni skolni den...

Jako spravny prvnacek sem si sbalila batuzek uz den predem, rano jen prihodila svacinku a vyrazila do skolicky... v pul osme rano. A jako spravny vysokoskolak se vratila az v sedm vecer. Sem uplne vyflustnuta, a to me ted asi ceka jeste naka ta lekce francouzstiny. Teda jestli se donutim, ze.

Ale pekne po poradku.
Prvni hodina od osmi do desiti, takovy jakoze seznameni, o historii skoly, o tom co nas/je ceka (doufam ze me se to vsechno tak docela netyka :), kratke predstaveni se, no a tak.
Druha hodina - uvod do urbanismu. Tomu sem kupodivu docela rozumnela, asi ze vim o cem je rec :) Ale teda ke konci uz ne, to uz sem proste nevydrzela davat pozor. Oni jedou vazne dve hodiny v kuse, uplne jako bez prestavky... no fuj.
Odpoledne sme nejak dokoncovali tu praci o ostrove Ouessant. Teda decka dodelavali a ja sedela a koukala... A taky sem sla na Présidance a dostala sem karticku, takze uz jsem plnohodnotnym studentem UBO Brest a muzu chodit na obedy do menzy, zapsat se v knihovne, chodit sportovat na skolnim a mam slevu do kina a tak :)


A pak byla jeste schuzka studentiku co by chteli jet pristi semestr do Brna tak tam sem taky sla bo sem potrebovala mluvit s pani Zemankovou. No a to je vse. Zatim...

1 komentář:

baarita řekl(a)...

tak přeju hodně sil a pevné nervy... prvňáčku :)