úterý 2. září 2008

prvni den

Taaakže, jak dopadl průzkum... No, moc sem toho nevidela, bo cele dopoledne prselo a to potom neni zadna zabava se courat po meste. Ale tak sem se trosku zorientovala aspon. A divne sochy tu maji.


Zato odpoledne to stalo za to... Sla jsem omrknout tu moji univerzitu a taky do sidla organizace CLOUS sem sla. To kvuliva ubytovani na kolejich. No opet se ukazalo ze jim vubec nerozumim a zase se o neco prohloubil muj pocit beznadeje. Nakonec me odvedli za nakou pani co umela anglicky a tak sem (huraaa) konecne pochopila ze po me chteji jakysi papir co mi muze dat jen naka uplne jina pani v nake uplne jine budove. Tak sem tam sla a ani moc nebloudila, jen trosicku... Ale prislusny papir sem stejne nedostala pac pry maji letos malo pokoju a kdesi cosi. Tak sem aspon vyplnila jakesi dva formulare, dala ji fotku na pamatku a sla domu. Mam prijit zase v pondeli tak uvidime co z toho bude...

3 komentáře:

baarita řekl(a)...

sochy jsou krásné!
a pocit bezbaděje se ztratí, uvidíš, jsi tam jen chvíííli. přeci. :)

h-czech řekl(a)...

Franiny bych se nebal, to musis zacit chytat. Takhle by to prece neslo a ono to jit musi.

mgkm řekl(a)...

...no, nakonec i ty puntíky by se snesly, když člověk hltá každé slovo.... a hlavně, že máme informace a bude lííííp!!! 8)