středa 3. září 2008

Druhy den

Asi mame nase vysneny bydleni!

Leni jsem nejak neveril to "stesti cizincu", ale asi jsme ho dnes meli. Od rana jsem to citil a pak, kdyz jsme odpoledne navstivili prvni byt primo na Rua da Junquiera, kde je i nase skola asi osm minut chuzi, jsem to ochutnal sam.

Prostorny, primo provetravany byt. Pro tri lidi, kdyz ma kazdej pokoj cca 12-16 m2 plus komoru asi polovicni velikosti. Volny jsou dve takovy sestavy, ale v pokoji muzou byt na nase pomery i dva (Luke a ja nejspis) a Lena v druhym, snad casem s nejakou cizinkou. Domaci bydlicz pohodar s psem, hudebnik az az, wifi, vyhled na more a hlavni tridu z obyvaku, vybavena kuchyn, koupelna atd. Dohromady by nas dva pokoje se dvemi komorami (podle vzoru "nohami") mely vyjit se vsim na € 700, tak se nejak rozdelime.

Nevyhody? Bez nabytku vyjma obyvak, kuchyn a wc a kdovi co bude znamenat, ze Calroto hudebnoje hraje. Ostatni byty uplna nuda, ani ne moc vyhodnejsi. Zitra se do sesti nejspis rozhodneme.

Novy cislo asi budu mit +351 927 618 694. Jsem rad, ze se da snadno zapamatovat .) Dal ale pouzivam i sve ceske, mobilu neni nikdy dost. Prepinam.

Žádné komentáře: