pátek 12. září 2008

Celkem nic se nedeje...

... a tak celkem nic neprispivam :) Ale tak aspon male shrnuti:
- stale jeste nemam svuj individualni plan studia. Pani Zemankova minulou sobotu slibila ze se mnou zajde k nakymu tam sefovi teda a nak to domluvime, a pak se cely tyden neukazala. Takze asi prebiram iniciativu a prestoze to nebude jednoduche, zkusim tam v pondeli zajit sama.
- stale zadna zmena v otazce meho ubytovani... Pokoj na kolejich pro me proste nemaji, ale pry se muze stat ze nektery student treba nedorazi nebo tak, a pak bych se tam eventuelne mohla nasocknout ja. Takze cekam co bude.
- stale nemam vybrane tema na tzv Mémoire. Funguje to tak ze studentici sami si vymysli o cem by chteli delat svou praci a maji se rozdelit do skupinek po max trech lidech. No a jedine tema ktere by asi jaks tak davalo pro me smysl... tak samozrejme uz tri jsou. Takze bud muzu jit skemrat k nejvyssimu at povoli skupniku ctyr lidi, jakoze stejne nejsem plnohodnotny clen :) anebo si vybrat nake tema co sice muze byt i zajimave, ale houby o tom vim a nebudu moct nijak pomoct.
- stale jeste nerozumim francouzsky a pripada mi, ze mluvim cim dal hur, ach jo

Tot vse prozatim...

4 komentáře:

mgkm řekl(a)...

Neboooj, to bude dobryyy a jednou na to budes dost vzpominat.A bez skemrat k nejvyssimu, to neni spatny napad, proc by nemohla byt skupina ctyrclenna. Drzim palce. 8]

Vrátnej... no co! řekl(a)...

Musíš se tam připlazit po kolenou a doslova mu zlíbat holinky. (to prej zabírá ;)

hanka řekl(a)...

Monsieur LeCouédic nenosi holinky! :)

Vrátnej... no co! řekl(a)...

Damn it! vlastně... merde! tak to budeš muset zkusit jinak...