neděle 1. března 2009

Klauniii party

Byla sem vcera na uplne bezva klauni akci... V jednom baaaru blizko co Charlotte (ma memoari spolupracovnice) bydli meli klauni party a tak sme tam sli vsici zmalovani a srandovni a kdo prisel v prevleku dostal punc zadarmo :) Ja jelikoz jsem tu v pro mne polnich podminkach a tutiz nemam zadnou poradnou masku tak jsem sla za copatou pihovatou s pruhovanyma ponozkama a plysakama v kapse, no zkratka za Pippi, ale to se nesmi moc rikat protoze ve francouzstine pipi = čurání.



Nejlepsi byly hratky s dlouhymi balonky, dokonce sem si i jako korist domu donesla psika a zirafu, oboji Made by Ašanka (to jsem ja).

A taky dorty byly pac jsme zaroven slavili Tiphaininy narozeniny dvacaty prvni, takova mladice to je...


Jinak pres tyden se zasejc nic moc zajimavyho nedelo...hmm... popremyslim...
Byly jsme treba kvuliva memoarum v mestskem archivu a mohli sme se prohrabavat pres sto let staryma spisama a dopisama, vsecko jeste rucne psany takovym tim strasne peknym naprosto necitelnym pismem nebo na prvnich strojich fialove vytukany.
Taky jsme navstivily architekta co vymyslel preorganizovani prostoru pred brestskym nadrazim do podoby jak je ted. A dostala sem vizitku, hec :)
Ve skole se tedka uplne moc resi Den otevrenych dveri pristi sobotu co bude a vymysleji tam uplne silenosti z papiru, jako takovy netradicni vystavni panely, ale asi to bude pekny a ja to neuvidim pac tu nebudu...
Taky sme dostali za ukol kazdy geoarchitekt prodat deset listku do tomboly, vytezek pujde te nasi asociaci skolni, a me to nak nejde ci co, prodala sem zatim tri listecky a to vsechny jednomu clovekovi Jorgemu. No trapas...

Howg

2 komentáře:

Vrátnej... no co! řekl(a)...

Why...so...serious...

h-czech řekl(a)...

Ten borec v zeleným triku se na ten dort dívá pohledem jak "Já asi vím co v tom je."