pátek 27. března 2009

Sortie écologique

Tenhle týden jsme opět byli vesele zablokovaní takže vpodstatě něco jako prázdniny sem měla, no jo.

Dnes ovšem už ne, přišla změna. Dopolední dvouhodinovka ničeho se dost táhla, ale odpoledne jsme měli jet na "ekologický výjezd " :) - zkrátka takový výlet.
A jo, bylo to přinejmenším nezapomenutelné. Už cestou tam občas si tak zapršlo, ale furt se to tvářilo že to nemyslí vážně. Ovšem v okamžiku kdy jsme dorazili k pobřeží, kteréžto jsme měli zkoumat, tak se rozpršelo parádně, a ten fičák od moře za zmínku taky stojí.
Něco takového nám ovšem v sebevzdělávání zabránit nemohlo. Dobré dvě hodiny jsme tam lezli po vřesovištích a hledali další a další druhy hnusných trnitých kytek, odhadovali v procentech jak hojný je její výskyt a šťourali se v zemi hledajíce kořínky.
Abych to zkrátila, skončili jsme všichni mokří a promrzlí a nesmírně se těšící na TÝDEN EKOLOGICKÉHO ŠKOLENÍ, které nás čeká v dubnu.

Hej, ale přeci se mi tam něco líbilo :) Byla tam taková ta neuvěřitelně pružná tráva co když po ní chodíte tak se při každým kroku zaboříte skoro po lýtka. Být menší, třeba králíkem, tak se tam ztratím.

1 komentář: