sobota 28. března 2009

Jo jo jooo, jo jo jo jooo :)

Dnes jsem sám od sebe vstával o půl šesté, bytem se linula vůně moře. Idyla? Je mi fajn, z nemoci jsem se "vysekal" a práce jede, chytil jsem tempo a vše se zdá dobré.

"Jo jo jooo, jo jo jo jooo... ", ale o půl šesté odpoledne, ne ráno :) Vysvětlím: Ve středu přiletěly na návštěvu v rychlém sledu po rodině Lenka a Pája z ročníku. Studujou na Erasmu v Alcale (Madrid), tak to maj kousek a na návštěvu vhodné. Kdo by nechtěl vidět Lisabon? Samozřejmě turisticky prošly a projely všechno zajímavý. Ale důležité byly večery - první večer jsme (když jsme v tom Portugalsku) popíjeli pravé portské, bylo výborné, správně dobarvilo polopracovní náladu a já vidím největší klad ve vyléčení mého nachlazení. Veřte nevěřte, fakt to pomohlo, funguje to.

Druhej čtvrteční večer jsme měli pozvánky do jednoho klubu. Specialita celé akce byla v tom, že to byl ale KLUB! Ten pravej jak z amerických filmů, kam se normálně stojí řada a vyhazovači za řetízkem vybírají koho pustí dovnitř. Kdo je venku je nula a každej vevnitř je king, queen nebo aspoň queer. Je-li toto pořád málo, klub měl výročí dvacetipěti let existence a to je u takovéhoto zařízení více než neobvyklé. A už vás konečně musím dorazit tím, co nás hecovalo nejvíc: totiž VŠECHNO ZADARMO... Takže nás až vyhazovali při zavíračce v sedm ráno. Venku světlo a noc i tak dost mladá, takže přímo lodí na pláž, usnout na slunci a spálit se jak kreveta (Lukáš).

Včerejší třetí páteční večer: mořské plody, výborné lehké zelené víno a praskající klasická hudba z vinylů doma. Radost. Luxus a moc. Přejezení ve velice příjemně usazené náladě k ránu na pár hodin pospat. Holky v devět odjely na odlet a zmizely rychlej než tu byly. Do postele vše dospat a zbytek znáte.

Foto:
Do Klubu jsme museli jít "naslušno" oháklí.. na fotce jsou prosím nejdůležitější Lukeho boty :)
U baru
Na lodi hned z rána směr pláž
"Jo jo jóoo.." -//-
Angličtí policajti na koních
Calatrávičovský nádraží u Expa
Mořský plody, víno, klasika, luxus a to moc.


(...jak by řekl Novák.)

6 komentářů:

Leňa řekl(a)...

Jooo jo jo jo!
A pro dokresleni situace pripojuji, ze vcera jsme dorazily ve ctyri domu, Paja spala od 17 do 11h (a to nemyslim pozpatku) a ja o neco min a s prestavkou. Tak nas tam unavili!! (a my jsme za to vdecne;))

baarita řekl(a)...

to je nějaký interní vtip s těma anglickýma policajtama? :)

nicméně, krááásné punčochy na fotce číslo tři zcela vpravo! :-)

závidím teplé počasí.

baarita řekl(a)...

na čtvrté fotce...........

a policajty už jsem pochopila :P

helena řekl(a)...

aksjflaj

helena řekl(a)...

se omlouvam, konecne se mi podarilo prihlasit:) zpet ke komentari - ja chci taky teplo, pekne pocasi a usnout na plazi:)

h-czech řekl(a)...

No už nám zase pěkně fouká studenej Atlanťák .)

Že to vždycky tak dobře chytnou jen ty návštěvy :o