neděle 18. ledna 2009

Odpocinkovy den...?!

Tak z planovaneho odpocinkoveho dne se nakonec stal den vcelku rusny.

Odpoledne totiz jsme jeli na vylet, na vylet, a to k mori.
Nejdriv to vypadalo, ze mame smulu pac more zmizelo...

... ale nakonec jsme ho nasli a bylo super. Foukal uplne mocnej vitr a delaly se obri vlny a me mrzly usi.

Taky jsme videli lachtany. Vubec sem nechapala proc v takove zime do te vody vubec lezou.

No nevim jestli to bylo tim vetrem nebo cim ale zcela me ten vylet vycerpal. Tak sem si po prijezdu domu udelala dobrouckou obri veceri a zkoukla film The other Boleyn girl. A jakoze se mi to docela libilo, jen na muj vkus se tam moc skace. A tim nemyslim nake atleticke vykony, ale skoky dejove. V jedne scene kralovna otehotni a v dalsi rodi...?

A pak sem si myslela ze se tak nak treba ulenosim a pujdu spinkat, a ono ne. Napsala mi Tiphaine, jestli pry nechci na typicky bretonsky svatek a me se teda nechtelo vubec, ale takove udalosti tu nejsou kazdy den a tak sem si rekla, ze to nemuzu vynechat a ji rekla, ze teda jo.
A musim konstatovat, ze nakonec sem teda rozhodne nelitovala, pac to bylo super. Vpodstate to byl jeden velky koncert o moc chodech... ale teda tradicni to zrovna moc nebylo :) Asi by se to dalo prirovnat k nasim Cechomorum nebo tak neco, zkratka stare v modernim havu. A vsici tam tancovali ty svoje bretonsky tanecky, coz je sranda protoze naprosta vetsina z nich spociva v tom, ze se udela dlouhatanskej had a vsichni se na ctyry doby sunou smerem doleva... Nic moc sloziteho, tak sem to taky zkusila a nekdy mi to slo a nekdy mene, ale kdyz on clovek ty kroky zrovna nechyta tak se zas tak nic moc nedeje, proste se jen jde.



No dobre to bylo, ale ja osobne bych to klidne po pulnoci zabalila zatimco devcata to vydrzela az do konce. Takze opet ve tri doma, jako na koni. Snad se z toho nestane pravidlo, ja rada spim...

2 komentáře:

h-czech řekl(a)...

Zahlídl jsem blázny ve vodě!

D'ave řekl(a)...

Njn, ale s Natalii a Scarlett cloveka ani nemrzi slabsi scenar...:)
(-ale, pisu Dve sestry...
-a neni to malo, Antone Pavlovici?)