pondělí 12. ledna 2009

Čardáš

Měsíc doma utekl jak delší víkend a letím zas do P. Trochu se mi chce, trochu ne.. Znáte to .) třeba bude zase dobrý, že lidí kolem nebudou rozumět, hodní a přátelští budou a teplo taky potěší.

Moc jsem se nevyspal. A dál se to taky kazí jak může- vlak skoro hodina zpoždění, to bych ještě nebral jako výjimku, ale na nádraží v Praze neotravoval žádnej zevl! Divný. A když teda dovalíme na Ruzyni, jsme pro změnu před odletem včas připraveni na kosmoakci, má letadlo jak naschvál zpoždění, že?! Dostali jsme však (jo, jedu už z Olomouce s Lukášem) revanž v podobě pecky do a pytlíku buráků (150 CZK poukaz na sádlo nebo jiný jídlo dle výběru).

No ale všechno se úrovní propadlo na nulu, když jsme přiletěli omylem do Maďarska místo Portugalska. Někteří cestující byli docela zmatení a pobíhali jak nadopovaní bramborákama máčenýma v srnčím guláši! Polovině cestujících se ale asi změna přistání líbila, vystoupili a vracenky do letadla pro srandu rozdali venku maďarským bezďákům, tak si potom představte ten smrad.. Pak ukázková zvedačka, asi vyměnili i toho opilýho pilota a už míříme správně .)

No ale co mě ještě rozhodilo a vykazilo let let, byl náš Czech Football Team vzadu a jejich vedení všude kolem nás.. Pravděpodobně víte, co si o fotbalu myslím, takže mě to zcela očekávaně spíš naštvalo. Pořád nějaký takový řeči jako Malá domů, velká ven, tyčka, balón a tak- taky znáte, nemusím rozvádět. Toho jednoho vedoucího hajdaláka jsem vám vyfotil:

A ještě jeho nevychovaní svěřenci:


(ať si kdo chce říká, že jsem, Miro a Honzo, proti fotbalu zaujatej, ale v letadle dělali bordel a zrovna moc neposlouchali ty milé letušky a letušáky, patrně nerozuměli..). Pro srovnání i portugalští reprezentanti ve volejbale náhodou letěli taky, o nich nešlo ani skoro vědět.

Hu.

3 komentáře:

hanka řekl(a)...

Nemyslis si doopravdy ze ti nekdo sezere ty fotbalisty v tramvaji, ze ne? :)
At zije neprijemne cestovani...

h-czech řekl(a)...

Hele, není to v tramvaji, ale v buse od letadla k hale. Point finger up!

D'ave řekl(a)...

no ale mystifikace to je presvedciva, to se zas musi nechat... az na veky, konstable...