neděle 30. listopadu 2008

Tak aby se vam nestyskalo...

... sdelim vam zase nejake novinky. Smula je ze se nic moc zajimavyho nedeje, takze to bude co? Nezajimavy :) Ale tak do toho.

- Vanoce jsou tady, vanoce jsou tady... centrum mesta uz je i tady zohyzdene Vanocni vyzdobou a to prosim v barve modre, tedy ledove a neprivetive. Od vcerejska taky az do Stedreho dne jsou na hlavnim namesti - namesti Svobody (hih :) vanocni trhy tak sme tam vcera s devcicama nemeckyma a dalsima jinyma lidmama vyrazili a no teda jako nevim. Nic moc. Maji sice velky kolotoc ale na stancich je vsecko staryyyy (jako zadne novinky) nebo drahy. Ale dostala sem zadaco jeblecnej juice s korenim nakym a to se pocita.


Jinak asi nikoho neprekvapi ze se ano, TAKY tesim domu :)

- Moje kytky. Kapitola sama pro sebe. Ono jako jak tam fouka a tak tak jedna z milych nyni zaokennich kyticek spadla dooolu a rozbila se. Vsecky listky ulomeny. A porad na nich ty musky vysedavaj i kdyz tam pres noc mrzne venku, asi jsou vsemu odolny. No zkratka se zacinam smirovat s tim, ze kytky jsou ztracene a tak sem si vcera v IKEI koupila jinou, novou a lepsi :)


- Skola. Zacinam se malilililinko vice podilet na praci na memoarech. Prekladali sme s Elise ten text co sem napsala z typltovske do normalni francouzstiny a to teda bylo neco. Taky sme byli na expedici v jakysi vesnici nedaleko Brestu prostudovat jako naky priklad "normalniho" bydleni at to pak muzem srovnavat s tim ekologickym. Jo a taky jsme ve skole meli pozarni poplach.

- prisel mi dopis od CAF ze pry jako jo, ze mi ty prispevky daji. Takze sem o 40kacek mesicne bohatsi, juch :)

- furt prsi. To je vsecko.

4 komentáře:

baarita řekl(a)...

mi se ta modrá i docela líbí...

D'ave řekl(a)...

Me teda docela taky, koneckoncu, teple barvy v zime?? A ty diodove liany na stromech jsou asi tradicni francouzske, loni na Silvestra je v Parizi taky navesili na stromami vsude...

Vrátnej... no co! řekl(a)...

JJ Modrá je dobrá - ono cokoliv je lepší, než brněnské tesco...

Vrátnej... no co! řekl(a)...

dodatek: máloco je horší, než vatový sněhuláci ve Vaňkovce...