úterý 12. května 2009

Řím?

Nikde jinde se nic neděje, že píšu skoro sám? Kdo to má pořád číst? .)

Nedomluvíme se teď na ten Řím v září? Jak jsme chtěli jet? Kolik nás pojede? Na jak dlouho? Povezeme dříví do lesa a vypijeme ho cestou? Kdo bude předčítat z průvodce?

10 komentářů:

hanka řekl(a)...

Co by se nedelo, deje, jak barevni makame :) Akorat to nejni moc zajimavy na popisovani... Mozna vysledek tady nak zhodnotim, pockej do patku, jo jo.

Do Rima chci a brala bych to predcitani...

helena řekl(a)...

kdy rim? kdo? ja:) jestli predcita typtyp, tak je to jasna volba!:)jj, my zapaleni urbanisti tento semestr opravdu makame jak barevni, pastelky do ruky a jak jsme se tu ucili u maxe..

Dášaša řekl(a)...

hej hej...takže Řím-právě jsem pookřála -chce to mimo sezonu, což znamená září; 21.9. začíná semestr a 8.9.máme zápis, takže něco v mezičase, i když zápis bych nepovažovala za klíčové; termín je třeba odsouhlasit všemi účastníky a na základě toho zamluvit auto, což už se stává celkem akutní záležitost, program se pak může řešit za pochodu, popřípadě měnit v průběhu expedice :) .... možná by nebylo špatný odjíždět 1.září, jako za mlada,když jsme jeli do Řecka-předešli bychom tak zbytečným komplikacím.... co co co? ...a kdo bere foťák? :)

hanka řekl(a)...

foťák je snad problém? :)

a jak je to vlastně s tim autem?

Dášaša řekl(a)...

auto bych se pokusila zajistit ja ... mam jiste znamosti ... ale potrebuju na to mit eso v rukavu = znat termin

h-czech řekl(a)...

Uuuuúúů, na zápis jsem zapomněl.

Jsem pro odjezd nějak prvního druhýho třetího... A na sedm osm dní? Je to moc? Mohli bysme napsal na studijní, jestli se nemůžeme zapsat ke konci srpna nebo až po osmým..

K jakému dopravnímu prostředku máš, Dášo, známosti? .)

Dášaša řekl(a)...

s děckama jsme mluvili o 9místný dodávce ...své kontakty můžu uplatnit ve Ford Carent v Brně, kde bysme měli uspokojit své potřeby ... pak se naskýtá pár dalších možností, ale tam se musím prvně nabourat do systému ...

... napsat na studijní...to bysme mohli (nebo se tam můžou stavit Maruš,Vraťa, Dave), aby o nás věděla,ale myslím, že to nebude komplikace ... v Římě ji koupíme čokoládu

Vrátnej... no co! řekl(a)...

nebo vínečko...

A průvodce chci zařídit jááá! (na nic jinýho se nehodím) Loboval bych za odjezd v období mezi zápisem a začátkem semestru... ale budeme asi hlasovat. Nedá se tu zřídit nějaký netový poll?

nebo můžem napsat palackýmu... ten je na tyhle věci machr...

PS autorizační heslo k tomuhle příspěvku je "VIPIO" náhoda? - myslím, že ne!

Dášaša řekl(a)...

Přesně tak, sestrojení programu máš na starosti, Vraťo, ty s Davem ... to už jsme dávno odhlasovali ... ranní rozcvičky zařizuju zase já (na nic jinýho se nehodím:)

h-czech řekl(a)...

Hlasujte, hlasujte :-!