neděle 14. prosince 2008

Staré i nové novinky

- ted uplne jako pracuju a pracuju na memoarech, mapky kreslim, informace shanim, do francouzstiny prekladam...

- atelier pro tento semestr ukoncen. Vyplodili sme sedmdesati strankovy dokument, podle me celekem o nicem, ale asi to musi byt. A treba se jeste budu divit, jak je to uzitecne :) Mimochodem mym prispevkem ke spolecnemu dilu byla jedna situacka. Ale za to ji tam pouzili nekolikrat! Jinak den pred odevzdanim sme uplne akcne byli ve skole cele odpoledna az do pulnoci (ja) a snad i dele (ostatni). Vysvetleni proc sem je tak zradne opustila je v nasledujici odrazce.

- pristi den rano sem mela psat test (ano test! :) z Illustratoru a chtela sem byt aspon trosku pouzitelna/vyspana, no a vzhledem k tomu, ze sem jim tam pri tom ateliereni stejne zase byla celkem k nicemu, tak sem sla radej dom. No brnkacka celkem, akorat teda vsechno az minimalne napodruhe sem udelala, pac sem nikdy spravne nepochopila zadani a musel mi to pan profesor nazorneji vysvetlit.

- vcera sem byla u Maud na pizze a uplne moc nas tam bylo a vsici svitorili jeden pres druheho a vtipy si vykladali a tak a ja zas jen sedela a usmivala se a nerozumela. Uz me to prestava bavit.

- dostala sem domaci dzem z kdouli :)

- v patek mely me nemecke kamaradky predvanocni fête se svarackem a vonelo to po cele budove a vzdycky kdyz sel nekdo kolem tak nakoukl do kuchyne a chtel ochutnat. Treba Spanele to vubec neznaji a Francouzi nevim, to se musim zeptat. No ale proste z toho jasne vyplyva ze, tu nikdy nemaji poradnou zimu.

- dnes jdu do kina na Madagaskar, zapletka pry je jednoducha :) tak snad to pochopim (respektive tomu porozumim)

- udelala sem si tripatrovej puding. Teda jestli todle snim tak domu asi neprijedu ale prikotoulim se.

- tragedie nejvetsi se stala. Zda se ze sem nekde ztratila jednu (levou) ze svych uzasnych bezprstych rukavic. Jezisku?

2 komentáře:

hanka řekl(a)...

juch juch, nasla sem svou rukavicku :) Ale jestli sis Jezisku uz v tomto smeru neco naplanoval, tak to vubec nevadi, upotrebim i dvoje...

baarita řekl(a)...

Potkala jsem ho a vzkazuje ti "No proto!" /hromovým hlasem/

Poté následoval pětiminutový ďábelský smích. Je to holt drsnej chlap.