úterý 23. června 2009

m -> m

..neboli münster to madrid:) a pak teda bohuzel zpet.. no ale musim rict - konecne jsem po roce nahrale sve promrzle kosti, nemam na tamejsi pocasi jedineho kriveho slova, uzila jsem si kazdy stupen vys na 20 nad nulou.. maro nevim, na co si furt stezujes, to vedro bylo naprosto uzasne! vyjizdeli jsme z muenstru - bunda, uzavrene bundy, dest. vylezu na letisti v madridu a konecne po pul roce si ji nemusim oblect. proste naprosto unglaublich (neuveritelne!!) Ale nebudu se rozplyvat jen nad pocasim (ale fakt jsem si to teplo uzila!), madrid dost zajimavy, ale tezko rict, byl to spis takovy beh madridem, pobihali jsme po ruznych 'modernich skvostech' - nestezuju si - , herzog & de meuron, nouvel, pak navsteva atelieru campo baeza - to pro me byl asi zazitek nejvetsi, ten clovek je fakt hrozne prijemny a navic ma moc pekne prace. asi jste pochopili, ze dojmu jsem asi plna:), ale popisovat to podrobnej - to byste stejne necetli.. jinak jeste posledni madridska poznamka - madridske metro: v sobotu jsem si pripadala jak krtek, proste stale pod zemi, prestupovat v nekolika urovnich, fakt zlata praha. vubec jsem nevedela, kam jedu.. no nic, asi nemam orientacni smysl..

no a jinak v muensteru - ted mame pocasi docela privetive, to je totiz vzdycky, kdyz ma clovek co delat, to je proste naschval. jen pro srovnani s portugalskem - na dovolenou nejezdete do munsteru driv nez v cervnu nebo cervenci, je 22stupnu, pitny rezim staci 2litry, vecer doporucuju caj:)

hodiny do odjezdu jsem narozdil od portugalcu nepocitala, ale asi to bude vic, 25.cervenec? proc mam pocit maro, ze uz z tama chces co nejrychlej zmizet?:D ale jo, taky se uz docela tesim domu..

3 komentáře:

h-czech řekl(a)...

je to tak :-

Leňa řekl(a)...

tyjo je tady vedro nejvic na umreni, je hezke, ze aspon nekdo to dokaze vic ocenit:)

Dášaša řekl(a)...

plna vzpominek na destive dny a noci-i ja chapu,jak si clovek tepla ceni....